Idrottsrehab Kalmar

gallery/barbell

Träning är medicin!

Nyheter

 

Du hittar senaste informationen om oss på denna sidan. Vårt företag utvecklas ständigt och växer hela tiden. Håll dig uppdaterad via denna sida.

 

Ombyggnation och parkeringar

Från och med nu är det parkering på Ekudden som gäller (på andra sidan Ängöleden). Parkera och gå igenom gångtunneln så har du tennisklubben direkt till höger.
Vanliga parkeringen är avstängd pga ombyggnationen. Padelbanorna och tennisbanorna inne är öppna som vanligt.

 

Senaste numret av fysioterapi och vår artikel finner du här: http://fysioterapi.se/wp-content/uploads/Forskningpagar_Fysioterapi_4-19.pdf

 

Vad innebär det att vara specialistsjukgymnast inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin?

Som specialist inom Fysisk aktivitet och Idrottsmedicin arbetar man både med prevention och rehabilitering av besvär/skador från muskel/led/rörelse/stödjeorgan men också med prevention och rehabilitering vad gäller den mentala hälsan, nutrition och återhämtning/sömn. Specialisten är utbildad och har erfarenhet av att arbeta med alla individer inom hela spektrat av fysisk aktivitetsnivå, från vardagsmotion till elitidrott och genom hela åldersspannet från ung till gammal. Vi har oftast lång erfarenhet inom fältet och följer riktlinjer från världshälsoorganisationen (WHO) och folkhälsomyndigheten. Specialisten arbetar evidensbaserat och är uppdaterade om de senaste vetenskapliga studierna inom området. 

 

Läs mer här: https://www.fysioterapeuterna.se/Om-forbundet/Sektioner/Fysisk-aktivitet-och-idrottsmedicin/

 

Föreläsningar

Sofia erbjuder också föreläsningar inom idrottsmedicin, såsom idrottsskador, skadeprevention, akut omhändertagande, styrkträning för motion, idrott och rehabilitering och idrottsnutrition, till olika idrottsföreningar. För mer information maila: idrottsrehabkalmar@gmail.com

 

gallery/liv träning
gallery/äldre hopp